BR1M RM650 Cash 1 January 2014

Apply BR1M Online Now! Register BR1M Here!

Apply BR1M online now with Lembaga Hasil Dalam Negeri, register here without going to the LHDN offices.

By visiting the following LHDN Official Link and you will see the following box appear in the middle of webpage, apply BR1M online by giving all accurate and correct information as required. 

Note: This page was originally written in Nov 2012 & updated in Jan 2014.


.

Official Webpage for BR1M:  ebr1m.hasil.gov.my 

Click here to know STEP-BY-STEP GUIDE to register BR1M Online:

http://www.nbc.com.my/blog/step-by-step-guide-to-register-br1m-online/ 

537,076 total views, 126 views today

Share Button
Author:
Ms. Angelina Ariel is the senior executive of NBC Group of Companies.
Angelina Ariel has written 74 articles for NBC Blog.

202 Comments

  • awei a/p chui

    kalau kali pertama dah dpt 500 dan kali ke 2 dia org akan hantar terus voucher 500 dkt rumah ke?sbb dia org kata tak perlu daftar lg untk kali ke 2.

  • Ya, Awei, BR1M2.0 akan dihartar telus kepada sesiapa telah berjaya dapat BR1M1.0 satu tahun lalu.

  • MUHAMAD BUKHARI BIN HUSAIN

    DAPAT TERUS KE MACAM MANA NI..??

  • Maggie Tan

    sekiranya ingin membatalkan permohonan yang telah buat… apa yang saya perlu buat?

  • i forget fill the bank a/c when i apply br2.o online.is it ok?

  • mne borang nak daftar yer?
    tak boleh nak taip pun?

  • i apply online , but i forget fill the bank name,is it ok?

  • Azila Hashim

    T kasih LDHN, online sangat mudah utk saya kemas kini maklumat.

  • mariya bt ajin

    macam mana untuk saya online utk memastikn br1m saya telah di kemaskini?

  • SANGESWARI D/O SIVERLINGAM

    APPLY FOR BR1M

  • assalamualaikum..
    nk tnya mcm mna cara nk isi borang BR1M secara online ek???

  • Dear all friends, please visit the following link & register BR1M online with LHDN:

    ebr1m.hasil.gov.my 

    Just follow the step-by-step instructions and you will find it quite easy!

    Good luck to all!

  • LHDN will get back to you if you have not filled in correct the Form. After filling up the form online, just wait for the result from LHDN.

    MOF will sent you a letter stating your application is approved or rejected by January.

  • How to know our register are submitted ?

  • SEMOGA BR1M 2 INI ADALAH IKHLAS DARI PEMIMIPIN TERTINGGI BUKAN KERANA MENARIK UNDI TP KERANA ALLAH S.W.T. MARILAH KITA BERDOA UNTUK KESEJAHTERAAN SEMUA.

  • akmal amirah

    saya pernah dpt BR1M 1.0,untuk BR1M 2.0 sy perlu daftar lg atau pn x perlu daftar

    • Hi, Akmal, jikalau awak pernah dapat BR1M, awak akan dapat BR1M automatically. Awak boleh mengehubungi LHDN untuk pengesahan.

  • how come i click at the link no respond??

  • Salam…
    bagaimana untuk saya kemaskini borang BR1M secara online?

  • salam, knp website ebr1m xleh nk enter?

  • nper xleh masuk ebr1m

  • premmalar

    why we can’t open the ebr1m? kindly reply us.

  • Che de Melah

    Perlu ker print selepas isi borang secara online?

  • ABDUL RASID BIN UTONG

    saya telah mengisi borang online,tapi saya dapati ada kecilapan dalam borang yang saya isi, saya harap ada sesiapa boleh tolong saya mengenai masalah ini,dan bagaimana untuk membuat pembetulan..??

  • asdy bin dili

    knp sye tk bole isi form brim secara on9??

  • knpa Link tu x dpt enter??

  • Queenie Kuan

    hi. want to ask if i fill wrong the date of birth how??

  • Saya tiada akaun di mana2 Bank. Bolih ka saya gunakan akaun atas nama anak saya yang sudah bersara dari swasta. Dia kini tidak bekerja.

  • how to register ?? im finding the form but cannot find..it is too late for the registration?

  • mcm mne nk betul kn no akaun yee scara online…da daftar tpi bila da print tk de pla no akaun masuk…

  • tq for information tp x bole pun nk regester

  • saya berumur 21 tahun (lahir tahun 1991) ,Bujang jumlah pendapatan kasar bulanan RM2,000 dan ke bawah. Boleh tak saya memohon?

  • kalau mahu memohon,saya perlu pi mana memohon? Boleh take online register?

  • y x boleh pon online???

  • NG FUI PING

    I already register online,what i confuse is do i need to send i/c and salary slip for this application? and my son as my *tanggungan* was age 22, but he still study,is he qualified to be my *tanggungan*?

  • saya nak buat permohonan skim rumah pertamaku. adakah saya layak?
    1. gaji rm1400.00
    2. boleh ke beli rumah dari orang perseorangan?
    3. berapa kelayakan untuk nilai rumah?

  • when i try to apply for the BR1M2.0 via online
    it keep pop out “tarikh lahir yang dimasukkan tidak tepat”
    on the first page where it ask to fill in my I.C no.
    and my date of birth.

    I’m 200% sure that i filled them in correctly.

    please kindly reply me as soon as possible.
    Thank you

  • saya baru kahwin dan ada anak tiri usia setahun..sebelum ni wife saya dah isi seblum kami kahwin kmudian baru2 ni saya pon isi jugak BR1m dgn msukkan maklumat tanggungan anak dan istri..cuma confius cmna nanti bayaran nk dibuat dan adakah layak saya dpt ban2an tu..t.kasih

  • Good morning.
    I would like to apply online, but I can’t get in to it!
    Is there anything wrong I miss to do?

    • Ah Seng, you may try later as LHDN website is congested due to sudden heavy traffic.

      • Khoo Ah Huat

        Hi Angelina,I am a first timer ,I just come to understand that my pension is not considered an income,can I now apply for the BR1M that our PM had just announced at the budget for 2014?I went to the Jabatan Hasil and they ask me to wait for the announcement of the launching.Kindly advise as to how to go about to apply .Thank you.

  • TAN SHIAU SEZ

    kalau dpt maklumat saya, pls inform or respond me ,or my HP 0168128519 .TQ!

  • cmne untuk dptkn rebate rm200 untuk handfon tu ye?

  • WAN ahmad

    bantuan kali ke2 kena kemaskini maklumat.kerajaan bayar masuk akaun bank kite..

  • saya sudah online tetapi LHDN – tak dapat terima mengapa? bukankan cakap online,

  • kalau dah dapat isi rumah rm500 boleh dapat lagi tak bantuan bujang tue rm200 ? boleh dapatkan kedua dua bantuan sekali ?

  • Terimah kasih

  • edward5205

    Can’t access to the website at all, has the website been closed down? Is it still opened for application?

    • Dear All, LHDN is now experiencing very heavy traffic, you may try to log in to register at mid night where the traffic is normally low at that time.

  • kenapa saya click kemaskini permohonan BR1M 1.0 tidak dapat.saya nak kemaskini alamat saya.thank you

  • Boleh tak klu nk cek senarai yg layak melalui online………..

  • esther yeap jie min

    sya mesti dpt 250 la

  • Dear Angeline,

    How should i register BR1M2.0?

  • how i can check my submittion approval or not?

  • macam mne nk tgok kte dpt ke x . lulus ke x ngn br1m uw..

  • Failed to cetak maklumat… Is it okay?

  • salina mokhtar

    Dear All,

    Can’t access to the website at all, has the website been closed down? Is it still opened for application?

    • Hi Salina, it is ok now. You may try to register any time from now. The application is extended to a date to be determined, means no ending yet.

  • SALMAN BIN JANANI

    thanks a lot government.

  • what should i do if the company dint do the epf deduction more than a year

    • Terry, you can report to KWSP and give them your pay slip & appointment letter. KWSP will take action on your case to your company.

  • kasih tercipta

    mane boleh saya tahu bila saya dapat duit bantuan 2?

  • LOGESH VIJAYAKUMAR

    CONNOT APPLY ONLINE REGISTERING BR1M

  • fazrul hafizie

    Saya ingin beranya mengapakah permohonan br1m sya tdak lulus?sya tlah meymak prmohonam saya nmun tiada..adakh cra lain untuk sya mmbuat prmohonan
    ?

  • hai,saya pertama kali register untuk BR1M..adakah saya perlu print selepas bagi ic no and trikh lahir?

  • mandy ong

    Hi just wonder why till now i din’t receive any BR1M2 letter ,is it still have to wait for the 2nd time .
    TQ

    • Hi Mandy, imagine there are more than 7 millions applications to be processed, it will take sometimes.

      You may call the IRB hotline to clarify.

  • sharifah

    Sya blum dpt bantuan BR1M sdngkn sy mohn pd 19 nov 2012 lg.

  • asfazila

    Mcm mne nk semak sme ada lyak ataupn x??

  • asfazila

    Pakcik saya ada dapat surat pnerimaan br1m.. tp sy blum lg…. kne tgu lg ke??

    • Ya, asfazila, ada yang sudah dapat dan ada belum. Ia akan makan masa untuk surat keputusan dihantar sampai tangan semua pemohon.

      Semoga berjaya!

  • hai angelina,lepas register BR1M 2.0 kat sini kena contact mane-mane untuk confirmation tak ?

  • Jayson Chew

    Permohonaan telah wujud apa maksud?

  • mohd anuar

    kenapa tak boleh masuk,nak enter ic no pun tak dapat ni.apa masalah sebenar.cursor tan nak move langsung,look like not functioning.

  • selamat petang…kenapa bila saya sent borang yg diisi,web akan balas yang pemohonan saye telah wujud sedangkan ini pertama kali saya buat pemohonan….

  • Alhamdulillah saya dah berjaya daftar on9. Sangat mudah…
    Saya x faham kenapa ramai yg mengalami kesukaran utk daftar on9 ni…just follow the step & u will find it so easy.
    Gud Luck :-)

  • tumpang tanya mcm mn sy nak check br1m ni

  • Abu nawi

    macam mana nak che dah lulus kah tak?

  • your link doesnt work…

  • tumpang tanya,hari tu saya dah isi borang BR1M online,saya pakai nama saya daftar,tapi saya letak no akaun isteri saya.so,sekarang nie saya nak tanya,saya still dapat BR1M tu ke..??

  • hi! minta tolong cik,kalau salah isi tarikh lahir bagaimana untuk
    menbuat pembetulan? TQ!

  • nk daftar memang lambat kew? nk dpt jawapan mcmana?

  • LittleSwallow

    Emak saya telah menghantar permohonan dia tetapi sehingga hari ini, dia belum dapat sebarang balasan daripada pihak perkenaan. Kawan dia telah mendapat subsidi itu. Bagaimana saya boleh semak status permohonan emak saya?

  • mcm mane eeek..nak semak snrai nma yg dpt ke xpdt tuk br1m2 2 nie..

  • owh ykew tp bila blh dpt?

  • honeygurl

    hi BR1M will get once in a year or monthly???

  • AMAT BERTERIMAKASIH

  • zuhairil

    Kenapa Sy xboleh nk add id no?

  • NAMA DAH ada tap masa tu x tahu bila dpat

  • why cant reload when i click ebr1m.hasil.gov.my ..

  • hai…mcm mne ya kalu kita tersilap isi borang online, pastu kita nk betulkan balik….tlg yaaaaaaaaaaaaaaaaaa……..

  • I can’t open that website. DNS lookup failed.
    Any idea?

  • Zulkifli

    I can open the link, no problem. But after trying more than 5 times.

  • I been trying for hours now and still can’t open.
    I got this message

    “This webpage is not available
    The server at ebr1m.hasil.gov.my can’t be found, because the DNS lookup failed. DNS is the network service that translates a website’s name to its Internet address. This error is most often caused by having no connection to the Internet or a misconfigured network. It can also be caused by an unresponsive DNS server or a firewall preventing Google Chrome from accessing the network.”

    Weird huh?

  • sumiyanti

    hai,,nak tanya..
    sekiranya baucer BR1M tu dah salah tulis nama penerima boleh tukar ke??

  • hi, inquiry about the eBR1M 500, my dad born on 1956 retire already. can he apply the RM 500. but me & my sister is working, can he still apply the eBR1M 500?

  • Same cant open website!!! Why???!!!

  • so much thank you angelina :)

  • Faliq Fauzi

    Saya dah submit form online. After submission baru saya perasaan tarikh lahir saya salah di isi. Bagaimana saya ingin membetulkan borang application tersebut?

    • Falid, submission online memang tidak boleh berubah lagi. Anda hendak tunggu keputusan dari pihak berkenaan. Jika anda ditolak disebabkan kesalahan pengisian infomasi, anda masih berpeluang merayu kemudian.

  • hi there! I SUDAH ISI BR1M ONLINE N PENDAFTARAN BERJAYA. cuma pada bahagian nama bank dan no akaun saya tinggalkan kosong. saya harap itu tidak menjadi halangan untuk sy mendapat wang br1m.

  • still open for register or not ?
    why i can’t open the page?
    :’(

  • switheart

    i still cnt opn tiz link in https://ebr1m.hasil.gov.my/
    i have try in al browser….

  • saya sudah isi dan berjaya hantar…
    ribuan terima kasih diucapkan …

  • i still can’t open the website ! what to do ha ?

  • pinky lim

    Hi…saya sudah daftar pada 4/11/12,tetapi hingga terkini belum dapat sebarang keputusan lagi…adakah saya masih dapat bantuan BR1M?

  • i still cnt opn?? y any problm with tiz website or? if i print out d borang , where did i need to submit it?? Thank You.

    • Switheart, feel sad you can’t open, it could be technical problems at LHDN’s website, since so many people were unable to open.

      You can submit the duly filled up form to any nearest LHDN office. You may need to attach the relevant supporting documents.

  • AZZRA ALI

    AI DA ISI ONLINE XP SYE X LEH NK CETAK PAS TUH PC SYA LAK TETIBA TERPADAM..JADI SYE CUBE NK ISI ONLINE SEMULA XP XBOLEH..JADI SYA NK TANYA MCAMMANE SYE NK CHEK SEMULA PEMOHONAN SYE DITERIME KE @ TIDAK..TRIMA KASEHHHHH..

  • salam..kenapa saya tak boleh buka online register form dia..???
    dah cuba banyak kali tapi masih tak boleh..boleh tolong..???

  • if i am a freelancer…i put makan gaji/upah but my slaary not fixed how?sometimes i cn get 1.2k sometimes cn get till 1.5k…i put at 1.5k for the highest amount is it okay?

  • How to know our register are submitted ?

  • Hi there, I have successfully got the br1m baucar. Unfortunately there is mistake at nama penerima n ic. What shoulf I dono in order for me to redrem the money. Thanks

    • Nizz, you may bring along the voucher together with your letter of approval to the nearest LHDN office for application of change. (You may call LHDN hotline before going, but the lines are seemed extremely busy since earlier February until now)

  • shirlyn koh

    why i can’t open the register br1m?Is it spoil?

  • Y I cannot key any number or word on the website , did I need to register?

  • Y I cannot key any number or word on the website , did I need to register?

  • Anathan a/l Peruma

    how to apply

  • chasvender

    Hi … my got tidak layak….(written as nama tersenarai dlm maklumat isi rumah yg lain… My pay is less RM900,00 and i don’t father. How to do rayuan…pls help
    thank you

  • hi, i tolong saya bapa register (first time). tapi tak boleh masuk web site, boleh tolong. thanks.

  • i hv call many times to 1800222500 hotline but no one answer.wats the point of setting up this cold line?
    then i called the 1800882716,the assistant ask me to call 03-87066261 sepang district(i sty at kajang)someone there told me to wait for letter from finance ministry,cause there r now sending the kerompot 3 letters(but yet to send for the kerompot 4)
    note: my application had been approved.yet to receive the br1m…
    life is such….

  • all line busy PLS TRY LATER,so far this is wat get from the COLD LINE

    • Hi Sunny, sad to know the fact. Wonder why LHDN had not done enough to foresee this kind of problem by adding more resources into phone answering for all BR1M applicants.

  • Hello. I just want to ask When I apply for br1m
    My house address at Miri. Since now my br1m have been approved. And I received letter from br1m ask me go kuching there take the money. Can u send the voucher back to Miri?

    • Hi Sia Lin, sorry to inform that the application for BR1M was closed already.

      • asalamualaikum nk tmpang tnya…thn lepas sya da dpt br1m 1.0 so sya da pindah rumah…macam mna nak tukar alamat tmpat tinggal erk?

  • No.I mean I have been approved already. I have ask officer there Then they ask me to online ask whether can send back the voucher back to Miri o not?

  • MOHD AZMI

    sya nk tye skrang brim boleh daftar lgi x..

  • mohd firdaus

    hi.. system masih down ke? tumpang tanya.. klu nie is my first time register br1m.. boleh x dpt? br1m yg 1st time i x register.. baru nak register yg nie.. is tht ok?

  • Call to 03-87066261 engaged tone forever and some more heard sound like hang up phone..kak kak. what else no. l can call?

  • PAULLDASS A/L DEVA DASS

    i haven receive the letter so how i know that have i approve the application,thx

  • Medyan Bin Hassan

    Bagaimana saya nk memohon secara online

  • mohamad ridzwan

    Nak tanya, saya x apply BRIM 1, sb x layak tapi bila PM umum utuk BRIM2 bagi <5000 saya nak memohon. So macamana?

  • Khoo Ah Huat

    Hi Angelina,I was not aware whether my first mail reach you.Just for recap,I am a first timer in applying for this BR1M ater I understand that pensioners are allowed to apply.Kindly advise whether I can do it now or have to wait for an announcement and how to go about with it online.Thank you.

  • ng yee seng

    bagaimana saya nak memohon br1m secara online

  • asalamualaikum nk tmpang tnya…thn lepas sya da dpt br1m 1.0 so sya da pindah rumah…macam mna nak tukar alamat tmpat tinggal erk?

  • saya penerima br1m yg ke 2 tahun ni. waktu daftar br1m 2 saya tinggal di sungai petani dan kini saya telah brpindah ke parit buntar. bagaimana cara untuk penukaran alamat secara online untuk br1m saya..?

  • uhani yusof

    Sebelom ni saya dapat br1m tapi skrg saya sudah pindah perlu isi borang lain ke?

  • SYEHNAZ BT KAMARUZAMAN

    SAYA NK DAFTAR BR1M 2014 MCMANA

  • Dora@Nurul

    Kalau dah berpindah, nak buat pertukaran alamat macam mana?

  • ABDUL RAHMAN BIN ABDUL KHALIT

    MACAM MANA NAK CHECK BR1M MELALUI INTERNET?ATAU NAK DAFTAR BARU BAGI PEMOHON BARU MELALUI INTERNET?

  • mcm mane ek..aritu sy kmas kini suami sy pny tp sy tersalah letak no akaun..jd masih dpt brim ataw x..bleh x betol kn blikk,,tlgla..

  • HARUN BIN JIDIN

    Bagaimana nak batalkan permohonan BRIM

  • SALAM.SY DENGAR BR1M MASUK MELALUI A/C BANK????

  • saraswathy

    Kak i dah olready kemaskini my account tapi terlupa update my account number…i nak kemaskini kali kedua tapi tak boleh….i tak dapat nak pergi ke lhdn yang berdekatan juga atas sebab saya bekerja dan tidak dapat ambil cuti. So macam mana ye kak

  • madehi bin bohan

    macan mana nak tau no akaun saya sudah confirm atau belum

  • b.parameswary a/p balakrishnan

    i all ready appy on line n still waiting,takut6 tak lulus atau ada roblem ke… how i no its all ready submit or no..

  • LISA ERINA

    BILE TARIKH PENDAFTARAN BARU AKAN DI BUKA..

  • https://ebr1m.hasil.gov.my/ i tired it but why i click it and when i try to fill in it no respond at all?

  • Oh pei hong

    Last year I was take the rm 500 , I’m single mother, this year now only know can get the rm500 .have to apply again? I never receive anything from phone or bank or post? I’m not working on this moment ,

  • mohamad azlan anuar bin mohamad nor

    rayuan pemohonan br1m 2014

  • hi angelina,

    saya ada aply br1m atas nma sya sblum nie dgn mngunakan no. acct wife sy, n sy ada cek n kptusnnya sy llus mllui bank wife sya tp, bla sy cek acct bank smpai skg blum msuk .. hope you can explain. tq!

  • I nid ur help…am to late to register br1m..Now which blog I have to use to register…?

  • Tahun lepas senang je dpt, tahun nie dah email blom dpt jawapan, dah online acc bank, tp masih xdapat2.. Ingatkn online lg senang, sampai skrg xdpt2

  • Edi anak thatfa

    saya telah kimaskini saya punya brim 1malaysia pada 24 -1-2013 melalui AC bank sampai sekarang tidak ada masuk.kawan lain semua sudah ada.???????????? terima kasih

  • Christina

    First time I apply BR1M not approval due salary mix-up Rm3,000 plus. But second time I apply this year january b’cus Im not working anymore but my husband working salary about Rm2,000 but still no response from your side.

  • mcm mna nk semak br1m..sy klik dkt link x blh pn nk kemas kini..mcm bagi x ikhlas jew..

  • My father forgot to update bank acc in the form and he need to go school which quite far from house. Found that the update session already closed. May I know how to solve it for next year? Pls help

  • CARMEN WANG YONG WEI

    i want cheak my BR1M name list bcoz until now receive yet

  • nk tnya mcm mn nak semak status ye,sebab saya dah bt,tapi dia nak kata laluan,tq

  • Chan Yan Cheong

    How to check whether my application has been processed as todate i have not received any news. letter or monies in my bank account.

  • SAYA SUDAH APPLY BR1M 2014,MACAM MANA I TAK DAPAT LAGI?

  • sy masih menunggu br1m , ini dh hampir lebih dari 20 hari… sy dh call lhdn tapi mereka kata sy harus menunggu soalan nya ‘ smpi bila ‘ org lain dah habis kot duit yg di terima . harap maklum

  • MELVIN ANAK AWAI

    Maaf…..saya nak tanya,kenapa tahun ini permohonan BR1M saya tidak lulus,sedangkan tahun lepas lulus…Maklumat menyatakan I/C tanggungan tidak wujud,sedangkan tanggungan( ANAK ) ada SIJIL LAHIR dan MYKID yang sah…….TQ

  • saya cuma nak tahu knape tahun ini saya tidak dapat duit brim tu sedangkan saya dah pun mengemaskini dalam talian sebelum tarikh tutup?

  • KINDLY HELP TO ADVICE HOW TO UPDATE MY BANK ACCOUNT# TO THE GOVERMENT VIA ONLINE? THAT CAN EASIER TO RECEIVE THE MONEY FROM GOVERMENT NEXT TIME. SO I NO NEED TO TAKE THE LETTER & GO DOWN TO THE OFFICE CHANGE VOUCHER, AFTER THAT TAKE THE VOUCHER TO THE BANK FOR EXCHANGE CASH. THAT’S VERY HARD FOR ME.
    HOPE TO RECEIVE YOUR REPLY.

  • nasarudin bin hussin

    saya mula nak daftar brim3 saya sudah pergi konter LHDNM Klang Saya tanya pegawai yang bertugas dikonter 2 pertanyaan saya
    1.apa prosudurnya masih alamat surat menyurat yang lama katanya tak apa
    kecuali tukar alamat mesti dikemas kinilah kata konter.
    2.yang lain tak ada tunggu saja surat pemberitahuan katanya.
    sudah tiga kali saya ke Klang kalau tidak ada surat datang en.datang pada 17-3-2014 tidak juga datang surat.
    Pada 21-3- 2014 datang ke Klang lagi saya tanya pegawai pada konter jawabnya en. datang satu minggu lagi. saya minta jelaskan apa kesilapan saya !!!!!!

  • putri liya

    assalammualaikum
    hai saya putri saya nak tanye.. saya pendaftaran brim ada masalah… bila nk kemaskini ada yang tak lengkap.. dan no akuaun tak cukup angka… so.. mcm mana nk update semula.. puas saya cuba .. kol hotline tak pernah dapat..
    plzz

  • HI,jika saya adalah pemohon dan pasangan saya telah meninggalkan dunia,adakah saya berhak mendapatkan tuntutan?atau。。。。

  • Saya umur24 tapi itu surat tah ada post gaxi saya bila give me

  • Hai macam mane ye sebab saya day bercerai blh sy thu untk thn nie she dpt x thn LPs sy bercerai

  • hi, my father until todate still didnt receive the br1m fund, actually he got it for the past 2 years, but dont understand why he didnt get it this yr. can u pls reply to my email txs

  • mohd musa bin mohd khalil khan

    as,salammualaikum.wbt.saya nama seperti di atas sudah berkeluarga.
    saya berkeja sebagai pengawal keselamatan di kolej uniti tanjung agas
    n,sembilan,gaji besic 650 tambah 0t dapat 800.itu sebab saya mengharapkan sangat duit br1m itu..saya harap tuan puan faham…

Leave a reply

required

required

optional


Daftar Syarikat Sdn Bhd Baru dengan hanya RM1,460 sahaja!
Register Your New Company (Sdn Bhd) for just RM1,460 only!Call Us Today!
Daftar Syarikat Sdn Bhd dengan hanya RM1,460!